Cros Internacional

El Club Atlètic Granollers, amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme, organitza el LIII CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS, a celebrar-se el proper dia 1 de desembre de 2019 al voltant de les Instal·lacions Esportives Municipals de Granollers.

DESCARREGA’T EL DÍPTIC DEL CROS 2019

LLISTAT INSCRITS:

Alfabètic   –   Clubs   –   Curses   –   Dorsal

ATLETES DESTACATS

RESULTATS 2019

Història

Aquest cros és un dels esdeveniments més importants organitzats pel CAG, que té els seus orígens en la cursa de l’any 1964 organitzada per la secció d’atletisme del Club Balonmano Granollers, i posteriorment organitzada pel CAG. L’any 1967 es va consolidar com a categoria internacional, i des d’aleshores s’ha celebrat ininterrompudament cada any, destacant-se com un cros de referència per a molts atletes. La presència d’atletes africans, que han dominat durant anys els pòdiums, és tot un atractiu per apropar-se a veure la cursa sènior, però també podem trobar victòries d’atletes del territori. Sense anar gaire lluny, l’any 2015, l’atleta català Carles Castillejo va ser el guanyador de la prova imposant-se al favorit kenyà Michel Bett. L’any 2014, Marta Galimany, era la que aconseguia escriure el seu nom en el llistat de campions/es del cros que trobareu al díptic informatiu del cros.
Aquesta cursa de camp a través també ha estat seu de campionats de Catalunya i d’Espanya de la disciplina, les darreres edicions han estat les del 2011 i 2013 respectivament. En definitiva, un cros dels més emblemàtics del calendari.

CIRCUIT

Hi haurà 5 circuits de diferents distàncies: 2.000m, 1.500m, 1.000m, 750m i 300m. A continuació podeu consultar horaris, distàncies i numero de voltes a cobrir a cada circuit segons la categoria:

INSCRIPCIONS

Les inscripcions hauran de fer-les els clubs a través del sistema d’inscripcions ISIS disponible a la web de la FCA (https://isis.rfea.es/sirfea2/). Donat que el  cronometratge serà pel sistema championchip, s’admetran inscripcions fins al dia 27 de Novembre inclòs. No s’acceptarà cap inscripció que no s’hagi fet en aquest format, a excepció dels atletes en edat escolar que no disposin de llicència federativa, els quals podran fer les seves inscripcions emplenant aquest document excel i adreçant-lo per correu electrònic a secretari.tecnic@cagranollers.com.
El cost de les inscripcions és de 2 € per atleta. Caldrà fer un únic ingrés bancari per Club al número de compte de CAIXABANK: ES23 2100 0009 7602 0115 4492. El comprovant bancari amb el nom del Club s’enviarà a l’organitzador per correu electrònic.

COL·LABORADORS/ES

Vols ajudar al Club Atlètic Granollers a organitzar la 53a edició del cros Ciutat de Granollers?  APUNTA’T AQUÍ  i dóna’ns un cop de mà, rebreu una bossa obsequi com agraïment.