Notícies

RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS INDIVIDUAL, CLUBS I RELLEUS MIXTOS MÀSTER

El passat diumenge 20 de Gener es van realitzar els Campionats de Catalunya de Cros Individual, Clubs i relleus mixtos de la categoria Màster (majors de 35 anys) dins del 34è Cros de Caldes de Malavella.
En aquest cas, volem destacar la presencia dels nostres atletes del tant a títol individual com en equip:

· Classificació per Equips categoria M45-M50: Han obtingut la primera posició.
· Classificació per Equips categoria F35-F40-F45: Han obtingut la segona posició, a només un punt del primer.
· Categoria M35-M40 Individual: Destacar tot i ser l’únic atleta del CAG, en Raul Rota, ha aconseguit la primera posició amb un temps de 19m:32s i córrer una distància de 9.500m.
· Categoria M45-M50-M55 i més Individual: En aquesta categoria han participat 6 atletes del nostre club, tot i que en general s’han obtingut molt bones classificacions, destacar la segona posició de l'Enric Vila amb un temps de 14m:33s ...
Llegeix Més

RESULTATS 9È TROFEU SABADELL DE PROMOCIÓ (3a JORNADA)

El passat dissabte 19 de Gener es va celebrar la tercera jornada del 9è Trofeu Sabadell. En total es celebraran 6 jornades i una jornada final el dia 16 de Febrer. És un trofeu dedicat a les categories de promoció (des de Prebenjamins fins a Cadet) i alguns dels nostres atletes no van perdre l'oportunitat en millorar les seves marques.

Volem destacar els següents resultats dels atletes sub16 (Cadet):

• Víctor León Benítez: Va participar a la cursa de 60m llisos i va parar el cronòmetre en 7,56s el que li ha permès obtenir la mínima per participar al Campionat d’Espanya, establerta amb 7,60s. També va participar al salt de perxa on va quedar primer amb un salt de 3,60m (en competicions anteriors ja havia obtingut la mínima establerta en 3,50m). Felicitacions per aconseguir aquestes dues mínimes!

• Clàudia Vila Navarro: Va participar a la prova de 60m llisos ...
Llegeix Més

CLUB ATLÈTIC GRANOLLERS 3r DE CATALUNYA CADET

Aquest cap de setmana s'ha disputat el Campionat de Catalunya sub16 en pista coberta per Clubs. 12 equips masculins i femenins han participat avui diumenge en aquest encontre, prèvia classificació per estat de marques. El Granollers només va aconseguir enguany la participació de l'equip masculí, doncs l'any passat va haver-hi representació en ambdues categories.

La comitiva blanc i blava s'ha trobat a primera hora a les pistes per animar des del primer minut i no han parat fins a la última prova. Un a un, els atletes han anat participant en les diferents proves; 60mll, 300mll, 600mll, 1000mll, 3000mll, 60mt, 3000mm, alçada, perxa, triple, llargada, pes i relleu 4x300mll. Segons la posició obtinguda, en cada cursa o concurs, els atletes rebien punts (12 pel primer i 1 per l'últim). El Club Atlètic Granollers, tot i no haver pogut sumar en una prova per desqualificació de l'atleta representant, ha finalitzat la jornada ...
Llegeix Més

RESULTATS 3r TROFEU ANY NOU PROMOCIÓ

Avui dissabte dia 19 de Gener, a les pistes del CAG, s’ha celebrat la tercera edició del Trofeu Cap d’Any de promoció. Un control de proves combinades en què els/les atletes havien de completar tres proves atlètiques: una cursa, un salt i un llançament a triar per cada atleta entre les proves autoritzades per a la seva categoria.

Ha estat una molt bona jornada en què els participants han estat les grans protagonistes. Gràcies a ells i elles i a tota l’organització del trofeu, s’ha pogut celebrar una festa de l’atletisme per a que tots els nens i nenes gaudissin de l’esport a les pistes del CAG.

El més important del trofeu és que els i les atletes hagin pogut gaudir de diferents proves i volem transmetre’ls que el fet d’haver participat els fa guanyadors i guanyadores d’aquests trofeu.

Els resultats d’aquesta jornada els trobareu al següent enllaç: RESULTATS ...
Llegeix Més

RESULTATS CAMPIONAT DE CLUBS SUB 20

El passat dissabte 5 de Gener, vigília de Reis, es va celebrar el campionat de Catalunya de Clubs Sub 20 en Pista Coberta a Sabadell. En aquest campionat han participat atletes de les categories Sub 16, Sub 18 i Sub 20. El CAG ha quedat a la 12a posició amb 56 punts, i entre altres, destaquem les següents marques:
 • Triple Salt: 2n Marc Aguilera amb una marca de 12,57m.
 • Salt d’alçada: 5è Gerard Girbau amb un salt de 1,84m.
 • Salt amb Perxa: 6è Víctor León amb un salt de 3,50m.
Volem donar l'enhorabona a en Gerard Girbau (Sub 18) per superar el llistó a 1,84m, el que li dona la mínima per a participar al Campionat d’Espanya de Pista Coberta que es celebrarà a València el proper 9 i 10 de Març. RESULTATS CAMPIONAT CATALUNYA CLUBS SUB 20 ...
Llegeix Més

VINE A CÓRRER A L'ESTADI

Aquest passat diumenge 30 de desembre, els atletes, famílies i amics del CAG van poder gaudir d'una molt bona experiència abans de finalitzar l'any. Anar a les pistes d'atletisme de l'Estadi Olímpic. L'activitat va començar a les 10:45h del mati, en la que s'havien inscrit més de 150 persones! Tots/es ells i elles tenien la il·lusió d'entrar a les pistes blaves de l'estadi i gaudir de l'entrenament d'una manera festiva. Sota el lema de "Vine a córrer a l'Estadi", una iniciativa de l'ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana d'atletisme que permet a tothom qui vulgui entrenar-se a la pista de l’Estadi Olímpic Lluís Companys i que es celebra cada últim diumenge de cada mes de forma gratuïta, el CAG es va organitzar i no va perdre l'oportunitat. Els atletes presents van començar l'entrenament amb unes voltes a l'estadi, a continuació van fer exercicis d'escalfament dirigits per en Jordi Cladellas ...
Llegeix Més

RESULTATS CONTROL PROVES COMBINADES INDOOR

El CAG no descansa per les festes nadalenques, tant és així, que l'endemà de Sant Esteve, uns quants atletes van participar en les proves combinades de format "Indoor" tot i ser a l'aire lliure. La ubicació era una mica lluny, a Palafrugell, però els atletes han tingut una experiència més que satisfactòria, tant a nivell social com esportiu. Aquesta és una manera de participar en les diferents disciplines de l'atletisme, i també la manera de que els atletes facin relació amb atletes d'altres Clubs. L'important no era obtenir una gran marca, sinó passar-ho d'allò més bé i divertir-se fent el que més els hi agrada, atletisme amb els seus amics i amigues. El CAG ha participat en les següents categories:
 • Sub 16 M: 6 atletes participants
 • Sub 16 F: 4 atletes participants
 • Absolut M: 3 atletes participants
Destaquem les següents marques:

RESULTATS 16è CROS DE BANYOLES I CLASSIFICACIÓ DEL GP CATALÀ DE CROS

El passat diumenge 23 de desembre es va celebrar el 16è Cros de Banyoles pels voltants del Parc de la Draga de Banyoles. Aquest cros ha sigut l'última prova puntuable pel GP Català de Cros. Els atletes de camp a traves del CAG no van fallar, i hem de dir que han obtingut uns molts bons resultats. A destacar els següents:
 • Màster A F (35-44 anys): 1a Marta Molist (18m:07s) i 5a Laura Papell (20m:41s)
 • Màster B F (45 anys o més): 3a Encara Garcia (20m:11s)
 • Sub 20 M: 7è Adrià Gamisans (15m:52s)
 • Sub 16 M: 3è Jan Biel Roca (10m:45s)
La classificació final del GP Català de Cros acredita a Jan Biel Roca Rivera com a 4rt classificat a tan sols un punt del tercer i obté així una plaça pel cros internacional d'Elgoibar amb la selecció catalana de cros el 13 de gener de 2019. Adrà ...
Llegeix Més

RESULTATS SEGON CONTROL PISTA COBERTA SUB 16 i SUB 18-20

El passat dissabte dia 22 es va celebrar el segon control de pista coberta en categoria sub-16 (matí) i sub 18-20 (tarda) on el CAG ha tingut acte de presència. Els atletes del CAG han tingut de nou una oportunitat per tal de millorar les marques i així obtenir una plaça per els Campionats de Catalunya. Recordem que el Campionat de Catalunya Sub 16 es celebrarà el 10 de Març, el Sub 18 el dia 3 de Març i el Sub 20 el dia 10 de Febrer de 2019. De moment, les marques més destacables que s’han obtingut del segon control són els següents: Sub 16:
 • 60mll M: Pere Casanova (7,76s)
 • 60mll F: Ainhoa Benítez (8,82s)
 • 300mll M: Arnau Butjosa (43,90s)
 • 1000mll M: Pau Portet (3:03,95s)
 • 1000mll F: Ariadna Codó (3:21,06s)
 • Alçada F: Joana Salvat (1,35m)
 • Perxa M: Víctor León (3,70m)
 • Triple M: Pere Casanova (11,49m)
 • Triple F: Clàudia ...
  Llegeix Més

CLASSIFICATS CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA SUB 20

Fa poc hem conegut la noticia de que el CAG ha estat classificat per participar en el 19è Campionat de Catalunya de Clubs en pista Coberta que es disputarà a Sabadell el dia 5 de gener del 2019 en categoria SUB20. Els equips que competiran amb el CAG són els següents: FCB, Cornellà Atlètic, AA Catalunya, CA Caneletes, JA Sabadell, CA Igualada, Lleida UA, Avinent Manresa, ISS Hospitalet, UA Terrassa i CE Universitari. L'any passat el CAG va quedar en 12a posició amb una puntuació de 59,5 punts, esperem que en aquesta edició s'aconsegueixin més punts i per tant un millor resultat. Circular Clubs Classificats ...
Llegeix Més

RESULTATS 22è CROS CANET DE MAR I 19è CROS CIUTAT DE GAVÀ I CLASSIFICACIÓ GP CATALÀ DE CROS

Aquest cap de setmana passat s'han celebrat dos crosos on el CAG hi ha participat. Per una banda, es va fer el 22è Cros de Canet de Mar al voltat del Plà d'en Sala, on també es disputava el Campionat de Catalunya de cros curt, i per l'altre banda el 19è Cros Ciutat de Gavà al voltant del Bosc de la Sentiu, 5a prova puntuable puntuable pel Gran Premi Català de Cros. Tots dos es van tenir lloc la matinal de Diumenge 16 de desembre. 22è Cros de Canet de Mar: Sènior F: Club Atlètic Granollers 3a posició per clubs. Master F: Encarna Garcia 4a (16m:28s) RESULTATS 22è CROS DE CANET DE MAR 19è Cros Ciutat de Gavà: Sub 14M: 3r Eric Claramunt (6m:24s) Sub 14F: 3a Carla Yanguas (5m:04s) Sub 16M 2n Jan Biel Roca (7m:54s) Sub 20M: 6è Adrià Gamisans (15m:50s) Sub 20F: 10è Camila Danieluk (17m:25s) RESULTATS ...
Llegeix Més

RESULTATS PRIMER CONTROL PISTA COBERTA SUB 16 i SUB 18-20

El fred mica en mica s’acosta, i sembla que ho fa per quedar-se una temporada. Quan això passa al món de l'atletisme, és sinònim de pista coberta. I és que, tot just aquest cap de setmana passat, s’han celebrat els primers controls a la pista coberta de Sabadell, en aquest cas dissabte va ser el torn per les categories Sub 16 (al matí) i Sub 18-20 (a la tarda). A destacar les següents actuacions dels nostres atletes: Sub 16
 • 60m M : Víctor León i Pere Casanova (7,67s)
 • 60m F: Clàudia Vila (8,43s)
 • 300m M : Pere Casanova (39,91s)
 • 60mt M : Víctor León (9,38s)
 • Llargada M : Víctor León (5,42m)
 • Llargada F : Clàudia Vila (4,51m)
RESULTATS 1a Jornada Controls Sub 16 Sub 18-20
 • 200m M: Adrià Segura (23,42s)
 • Alçada M : Gerard Girbau (1,81m)
RESULTATS 1 Jornada Controls Sub 18-20 Tots aquells atletes que ...
Llegeix Més

RESULTATS 52è CROS INTERNACIONAL CIUTAT DE GRANOLLERS

Ahir diumenge 2 de desembre, es va disputar l'esperada 52a edició del cros internacional Ciutat de Granollers, una de les cites més multitudinàries del camp a través català, marcada al calendari de molts. És l'únic cros que es celebra a Catalunya que forma part del calendari RFEA de Cros, i alhora ha sigut puntuable pel Gran Premi Català de Cros, essent la tercera prova de les sis programades que té aquest circuit. Tota la matinal ha estat marcada per un sol radiant que ha acompanyat a corredors i corredores al llarg del circuit i escalfat al públic de la grada i voltants, fent molt més agradable el cros per tots/es. La cursa més esperada del dia era la sènior/sub23 Masculí i Femení (la cursa internacional). El guanyador en homes ha estat Isaac Kiprono Yego, un atleta Kenyà que ha parat el cronòmetre en 29 minuts i 11 segons. El segon ...
Llegeix Més

PRESENTACIÓ CROS INTERNACIONAL CIUTAT DE GRANOLLERS

Aquest dilluns es va fer la presentació del cros internacional ciutat de Granollers, cursa que es farà el proper diumenge 2 de desembre al voltant de les pistes municipals d'atletisme i organitzada pel Club Atlètic Granollers. L’acte de presentació es va fer a l’ajuntament de Granollers, on van participar (d'esquerra a dreta de la foto) Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Mayoral, alcalde de Granollers,  Joan Cutrina, president del Club Atlètic Granollers i Josep Maria Antentas, vise-president de la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres personalitats. S’ha de destacar també la presència de l’atleta del FCB, Artur Bossy que es presenta en un gran estat de forma al cros i va participar de la roda de premsa. Destaquem que aquest cros és l’únic que és celebra a Catalunya formant part del calendari de cros de la RFEA i, alhora, és també puntuable pel Gran Premi Català de Cros. El cros tindrà ...
Llegeix Més

RESULTATS 41è CROS VILA DE CASTELLAR

El passat diumenge es va celebrar la 41a edició del cros Vila de Castellar als voltants de les pistes d'atletisme de Castellar del Vallès. El cros va tenir una participació força alta d'atletes del CAG. Els granollerins i granollerines han participat en pràcticament totes les categories, des de sub-8 fins a la categoria màster, i demostrant un bon estat de forma, el CAG s'ha endut 5 pernils a casa. Destaquem els èxits obtinguts a les diferents categories, a continuació els més destacats:
  • Sub-8 Femení: 1a Claudia Martínez  i  2a Alicia Ballesteros
  • Sub-10 Femení: 1a Lidia Gibert  i  8ª Laia Escoté
  • Sub-10 Masculí: 7è Pau Miron
  • Sub-12 Masculí: 5è Aniol Trilla  i  6è Victor Yanguas
  • Sub-14 Femení: 4a Carla Yanguas i 6a Martina Garcia
  • Sub-14 Masculí: 4t Aleix Mainar
  • Sub-16 Femení: 2a Ruth Juan Garcia
  • Sub-16 Masculí: 2n Pau Portet  i  7è Oriol Velasco
  • Sub-18 Femení: 4a Julia Crous  ...
   Llegeix Més

RESULTATS 49è CROS CIUTAT DE MATARÓ

Avui a la capital de comarca del Maresme, Mataró, s'ha celebrat una nova edició del 49è Cros Ciutat de Mataró. Aquest s'ha realitzat als voltants de les pistes d'atletisme d'aquesta ciutat. Alguns i algunes atletes del CAG han participat avui en aquesta competició, en què es competia tant a nivell individual com per equips de 4 corredors/es d'una mateix club. En la categoria sub16 masculí cal destacar a nivell individual la segona posició d'en Jan Biel Roca i la primera posició de l'equip format pel mateix Jan, Pau Portet, Aday Blanxart i Oriol Velasco. En la categoria sub16 femení destaquem la participació de l'Ariadna Codó que ha quedat en quarta posició. En la categoria màster femení, destaquem a les atletes Inna Lebedieva i Marisa Zapata que han aconseguit la primera i tercera posició respectivament. D'altra banda, la Nidia Borget ha estat la segona classificada en la categoria absolut femení ...
Llegeix Més