Bones festes!

Benvolguts/des,

A vista dels pocs dies que resten per finalitzar aquest any 2020, des del Club Atlètic Granollers voldríem fer un petit repàs de com ha anat.

Aquest any s’ha presentat ple de dificultats que han obligat a tothom a canviar el seu model  de vida de maneres que mai s’haurien pensat. Tot i això, tots vosaltres heu demostrat la dedicació i entusiasme que teniu per aquest bonic esport, l’atletisme, prenent totes les mesures necessàries per poder continuar gaudint-lo i que, lluny de ser individualista, basa la seva millora en el treball realitzat en equip.

En aquests últims mesos s’han realitzat, no només un cros de nivell internacional, sinó que també s’ha portat a terme un campionat de relleus a nivell regional i un campionat nacional. Tenint en compte la situació viscuda a causa de la COVID-19, els resultats han sigut més que exemplars, i res hauria estat possible sense la participació de tot el voluntariat, la majoria del qual ha sigut representat per atletes, pares, mares i familiars del mateix club.

Des del Club Atlètic Granollers volem agrair-vos la vostra implicació durant aquest any 2020 tan complicat i donar-vos un missatge d’alegria i esperança de cara l’any 2021, el qual, sens dubte, ens continuarà fent créixer com a club gràcies a la vostra energia i actitud.

Moltes gràcies a tothom, feliç Nadal i feliç any nou!

Atentament,

Joan Cutrina i Martí

President CAG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *