RESULTATS CAMPIONAT D’ESPANYA SUB 20

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat, a les nostres pistes del CAG, el 66è campionat d’Espanya Sub 20. És la segona vegada que s’ha celebrat a la capital vallesana, concretament el 2017 i 2019. Prop de 150 atletes catalans han participat en la lluita per aconseguir el títol estatal, on fins a 25 medalles han aconseguit els atletes catalans. A més, de gaudir la nostra proximitat, el nostre atleta granollerí Arnau Sagrera, va participar en dos proves, 100m llisos i 200m llisos, on el públic no li va faltar donar suport i ànims.

https://cagranollers.com/wp-content/uploads/2019/07/WhatsApp-Image-2019-07-10-at-20.56.47.jpeg

En la prova de 100 m llisos l’Arnau no va poder progressar en la ronda de semifinals en parar el cronòmetre a 11,37s, 6è en la seva sèrie (proper a la seva MMP 11,32s), tot i tenir petites molèsties a la seva mà degut a una lesió.

També, va tenir l’oportunitat de gaudir la prova de 200m llisos, i va tenir una mica més sort. En la ronda de eliminatòries va parar el cronòmetre a 22,65s, un temps que si el vent li hagués permès (+2,8m/s) seria la seva MMP, tot i això, es va poder classificar-se en la ronda de semifinals. El seu registre més baix es 22,52s al Campionat de Catalunya de Clubs Sub 20, però tenia molt vent a favor.

En la ronda de semifinals ho tenia molt difícil accedir a la final, ja que el tall va ser a 22,12s, al qual l’Arnau va parar el cronòmetre a 22,71s. Aquest cop si que es la seva MMP vàlida, ja que el vent li va permetre. Va quedar 6è en la seva sèrie.

https://cagranollers.com/wp-content/uploads/2019/07/WhatsApp-Image-2019-07-10-a.jpeg

També voldríem agrair i donar les gràcies a totes les persones voluntàries que han participat en aquest campionat d’Espanya, que sense ells ni elles no hagués estat possible! Moltes gràcies voluntariat/ada!

A peu de pàgina, podeu visualitzar les fotos d’aquest campionat fetes per Miquel Merino, a part dels resultats.

RESULTATS

FOTOS 6/7 (Miquel Merino)

FOTOS 7/7 (Miquel Merino)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *