RESULTATS CAMPIONAT D’ESPANYA SUB 16

El passat cap de setmana, 6-7 de Juliol s’han celebrat, a Gijón (Asturies), els Campionat d’Espanya Sub 16. Fins a 5 atletes del CAG han pogut gaudir de l’experiència. I els resultats han sigut els següents:

Femeni:

-Claudia Vila: Va participar en la prova de salt de triple i va quedar 9a d’Espanya amb un salt de 11,13m. No ha superat la seva MMP (11,29m), però ha fet un salt que ha superat la barrera dels 11 metres.

Masculí:

-Pere Casanova: Va participar en dues proves: 100m llisos i salt de llargada. La seva MMP de la primera prova, prèvia aquest campionat era de 11,74s, i només començar les rondes eliminatories va poder millorar la seva MMP fins a 11,71s, Tant va ser l’esforç, que a més li va donar un bitllet a la ronda de semifinals. Una vegada classificat, iniiclament ja era molt dificil arribar a la final, i el tall va marcar a 11,49s, i va fer un temps de 11,73s.

En la prova de salt de llargada li va anar força més bé. Va quedar 5è amb un salt de 6,32m, a 30 cm d’obtenir les medalles. Aquesta vegada no va poder millor la seva MMP

-Pau Portet: Va participar en la prova de 1000m llisos i va fer un temps de 2m:51,92s una mica lluny de la seva MMP (2m:45,69s fet al Campionat de Catalunya de Lleida) i no es va poder classificar a la ronda final.

-Jan Biel: Va participar en la prova de 1500m obstacles i va quedar 13è d’Espanya amb un temps de 4m:43,00s, pèrò hem de destacar que aquest temps es la seva MMP!

-Victor Leon: Va participar en la prova de salt de perxa i va aconseguir la medalla de plata amb un salt de 3,96m, a 5 cm del primer. Malgrat tot, la seva MMP es de 4,05m.

Tots aquests atletes joves s’emporten cap a casa la seva l’experiència d’haver gaudit en una o dues proves, com el cas del Pere, tenir la motivació de millorar encara més les seves marques de cara al futur!

RESULTATS

FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.