FINAL TEMPORADA PROMOCIÓ

El passat cap de setmana, 15 i 16 de juny, els nens i nenes de la nostra escola de promoció van poder gaudir d’un final de temporada d’allò més bé. Aprofitar l’última setmana escolar per anar a una casa de colònies tots plegats.

Els nens i nenes van realitzar diferents activitats dins la casa de colònies i també van anar a visitar el pont penjant d’Amposta (foto). A la casa van anar un total de 50 nens i nenes i van donar per tancada una llarga temporada 2018/2019 d’atletisme.

Demà divendres festa de cloenda a les pistes i dissabte a Lleida, Final del campionat de Catalunya de promoció només per aquells que es van classificar a la prèvia realitzada fa uns dies a Castellar del Vallès. L’any que ve més i millor! Que tingueu un molt bon estiu!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *