RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB 20

El dia 1 de Maig, festiu per el dia del treballador, el CAG no va parar i va tenir un campionat prou important al matí, el Campionat de Catalunya de Clubs Sub 20. L’esdeveniment va tenir lloc a l’Estadi Municipal Joan Serrahima de Barcelona on es van presentar fins a un total de 28 equips; 13 equips masculins i 15 equips femenins. Els blanc i blaus han pogut presentar equip i participar en les dues categories.
En aquest campionat podien participar atletes fins a la categoria Sub 16 (amb algunes restriccions). Els atletes Sub 20 i Sub 18 podien participar en dues proves (inclosos els relleus i altres exempcions per distàncies).

L’any passat el Club Atlètic Granollers va quedar en 10a posició amb l’equip femení (de 10 clubs participants), i 8a posició amb l’equip masculí (de 9 clubs participants). Els encontres van ser disputats al mateix estadi que aquest any amb la peculiaritat que es va posposar per adversitat meteorològica i finalment la competició va tenir lloc molt a final de temporada (octubre 2018).

Enguany els resultats per equips han estat: 15a posició femenina i 9a posició masculina. Cal valorar l’esforç de l’equip femení tot i tenir nombroses baixes i finalitzar la competició amb esperit competitiu fins la darrera cursa, així com l’actuació masculina, que no van repetir la 8a posició assolida la temporada anterior per tan sols 4 punts de diferència.

RESULTATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *