RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA RELLEUS SUB 10-12-14-16 (Jornada Final)

El passat dissabte es va celebrar el Campionat de Catalunya Relleus a les pistes del Pratenc al Prat de Llobregat. En aquest campionat hi participaven els equips de relleus que s’havien classificat per la final a les jornades prèvies que es van celebrar el cap de setmana anterior a Ascó. El CAG va poder entrar 6 equips a la competició que a continuació llistem:
– 4x60m Sub 10 M: L’equip format per Joaquim Granell, Pau Miron, Martí Sánchez i Abubakar Málik no es van poder classificar per la ronda final. Van parar el cronòmetre a 40,77s. El tall estava en 39,83s.
– 4x60m Sub 12 M: L’equip format per Ruben Ferreira, Guillem Gonzàlez, Arnau Ndour i Víctor Yanguas no van poder progressar a la ronda final en parar el cronòmetre a 36,98s. El tall estava marcat en 36,22s.
– 4x200m Sub 14 F: L’equip format per Marta López, Laia Puig, Ingrid Valcarcel, i Carla Yanguas van quedar en 8a posició amb un temps de 1m:56,25s.
– 4x100m Sub 16 M: L’equip format per Pere Casanova, Albert Jaén, Víctor León i Aday
Blanxart en la fase de semifinals no van tenir la sort de classificar-se a la ronda final després d’una mala entrega en un dels canvis. El temps va ser de 49,08s tot i que en les jornades prèvies van obtenir un temps de 47,41s.
– 4x100m Sub 16 F: L’equip format per Ainhoa Benítez, Jana Zhi, Paula Robles i Clàudia Vila en la ronda de semifinals van realitzar un temps de 52,59s que va permetre progressar a la ronda final on van aconseguir la 8a posició després d’una cursa amb un canvi accidentat.
– 4x300m Sub 16 M: L’equip format per Aday Blanxart, Pere Casanova, Víctor León i Jan Biel Roca van obtenir la 6a posició amb un temps de 2m:40,40s.

RESULTATS

FOTOS: Miquel Merino Giménez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *