RESULTATS 1ª JORNADA CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

El passat dissabte 6 d’Abril es va celebrar a Vic la primera jornada classificatòria del Campionat de Catalunya de Clubs, que tradicionalment representa l’inici de la temporada de competicions de pista a l‘aire lliure. L’objectiu d’aquestes jornades classificatòries (n’hi ha dues, a mig programa) és obtenir la màxima puntuació per proves sumant categoria masculina i femenina.
Amb la puntuació de les dues jornades es realitza una classificació de 8 equips per grup, on es disputarà la posició final en una última jornada a programa complert.
En aquesta primera jornada volem destacar les millors puntuacions que s’han obtingut, i a continuació resumim les principals:
– 100m llisos: L’Arnau Sagrera (Sub 20) va aportar 794 punts, però alhora també va aconseguir la mínima per participar al campionat d’Espanya Sub 20 en parar el cronòmetre en 11,32s (mínima establerta: 11,35s). L’Albert Badia va fer 11,71s i ha obtingut la seva MMP.
– 1500m llisos: En Ramon Linares (Abs) va aportar al club 809 punts i va quedar en segona posició en fer una marca de 4m:03,90s. També l’atleta Encarna Nuñez (W-40) amb 807 punts va aconseguir un temps de 4m:54,48s fet que li va donar la primera posició.
El CAG va obtenir d’aquesta primera jornada un total de 20.540 punts, la segona posició d’aquest encontre i la 14a posició del rànquing tot i deixar-se un bon grapat de punts al tinter.
La segona jornada del Campionat de Catalunya de Clubs es disputarà el proper diumenge 14 al matí a les pistes de Sant Celoni. La jornada final és disputarà el 5 de maig.

RESULTATS GRUP E

PUNTUACIONS GRUPS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *