RESULTATS CAMPIONAT D’ESPANYA TRAIL PER FEDERACIONS

El passat 23 de març es va celebrar el 1r Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques de Trail-Running a Murcia. Els equips catalans han obtingut una molt bona actuació al obtenir el primer títol d’aquesta modalitat tant masculí com femení. Aquest nou campionat agrupa un equip de 5 atletes masculins i un equip de 5 atletes femenines. La cursa, de 47,5 Km i 2700 metres de desnivell positiu, va tenir representació del Club Atlètic Granollers:

  • Masculi: Amb l’equip format per Andreu Simon, Pere Aurell (CAG), Jordi Gamito (CAG) i Jonatan Cuesta (CAG) han obtingut la primera posició, i per tant campions d’Espanya, en obtenir el menor temps: 12h:28m:17s, separat per un minut del segon classificat (Andalusia). Destacar l’èxit de l’equip, gràcies a la participació dels nostres atletes del CAG que han obtingut la 9è (4h:11m:57s), 12a (4h:18m:18s) i 13a (4h:18m:18s) posició respectivament en la classificació individual.

    C:\Users\Serafin\Desktop\IMG_1934.jpg

  • Femení: Amb l’equip format per Sheila Aviles, Marta Molist (CAG), Anna Comet (CAG), Montserrat Martínez i Mónica Vives també són campiones d’Espanya al obtenir la menor suma de tots els equips amb un temps de 14h:05m:02s. Els atletes del CAG han obtingut una molt bona posició a títol individual: 3a (4h:39m:38s) i 5a (4h:51m:30s) posició respectivament.

C:\Users\Serafin\Desktop\IMG_1907.jpg

RESULTATS

FOTOS: José Miguel López

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *