RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA RELLEUS (Jornada Prèvia SUB 10)

El passat 23 de Març es va celebrar la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus de la categoria Sub 10 (Benjamins). El CAG va presentar 3 equips: dos masculins i un femení, i els resultats van ser els següents:

C:\Users\Serafin\Downloads\IMG_1028.jpg
  • 4x60m Femení Sub 10: Amb l’equip format per Fatoumata Badio, Laia Escoté, Glòria Noguerol i Maria Llach, van fer un temps de 42,8s però no ha sigut suficient per passar la següent ronda ja que el tall ha sigut en 41,9s.

  • 4x60m Masculi Sub 10 Grup A: Amb l’equip format per Martí Sanchez, Abubakar Malik, Joaquim, Granell, i Pau Miron van aconseguir un temps de 40,6s. Temps vàlid per passar de ronda i entrar a les semifinals. El tall s’ha establert en 40,9s.

  • 4x60m Masculi Sub 10 Grup B: Amb l’equip format per Luis Reinoso, Liam Quintas, Bernat Olive i Biel Escuin, tot i formar-se l’equip no va poder registrar un temps vàlid i per tant no han pogut accedir a la següent ronda.

L’ equip A del 4x60m masculins disputaran la jornada final el dia 6 d’Abril al Prat de Llobregat.

RESULTATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *