RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB 14 (Prèvia)

El passat dissabte 23 de febrer va tenir lloc la prèvia del Campionat de Catalunya sub 14 indoor a la pista coberta de Sabadell. Al campionat podien participar les 30 millors marques de les inscrites en totes les proves, excepte en salt d’alçada i salt amb perxa que eren 20. Uns quants atletes del CAG han tingut accés al campionat i han gaudit participant. L’objectiu d’aquesta prèvia era obtenir accés per disputar la final del Campionat de Catalunya Sub 14. A continuació, destaquem els principals resultats obtinguts:

· 1000mll M: L’atleta Aleix Mainar després de donar 5 voltes a la pista, va quedar en segona posició amb un temps de 3:04,27s. Aquesta posició li ha donat el bitllet a la final. S’ha de destacar que el primer classificat d’aquesta semifinal ha parat el cronòmetre en 2:50,70s on s’ha establert un nou rècord de Catalunya d’aquesta distància.
· 1000mll F: L’atleta Carla Yanguas ha obtingut l’accés a la cursa final després de parar el cronòmetre en 3:21,41s i quedar en tercera posició de la seva sèrie.
· Alçada M: L’atleta del CAG, Arnau Vizcaino ha superat el llistó en 1,45m en la semifinal i ha quedat en la 5a posició. Aquesta marca li ha valgut per classificar-se per la final.
· Alçada F: L’atleta Laia Puig ha tingut una molt bona actuació, i ha fet un salt d’alçada d’1,49m quedant en segona posició. Puig ha franquejat la mateixa alçada que la primera classificada, per tant, té un lloc més que assegurat a la final.
· Perxa M: L’atleta Marc Bosch ha fet salt amb perxa i ha saltat el llistó a 2,05m. Amb aquesta marca ha pogut entrar a la final.
· Pes F: L’atleta Ingrid Valcarcel ha fet un magnífic llançament de 10,61m quedant en 3a posició. Ha pogut accedir a la final.

En aquesta prèvia del Campionat de Catalunya han participat fins a 14 atletes del CAG, tot i que no tots han tingut la sort de classificar-se per participar en la jornada final, els hi donem l’enhorabona a tots ells i elles. Els atletes que han pogut obtenir una plaça a la final del Campionat de Catalunya Sub 14, el disputaran el dia 9 de Març a pista coberta de Sabadell. Molta sort a tots i totes!

RESULTATS

FINALISTES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *