RESULTATS CONTROL INTERN CAG

El passat divendres 28 de Febrer a les pistes locals, es va realitzar un control intern, que va ser limitat als atletes del CAG, amb l’objectiu que tots els atletes poguessin tenir l’oportunitat d’un ambient de competició a casa sense pressió afegida (pels que debutaven) i alhora perquè no, de millorar les seves marques (per aquells que ja tenen més rodatge en competició). Es van realitzar diverses proves de control com el 60mll, 60mt, alçada, triple, llargada, 200mll, 300mll i 600mll.

En total, entre tots els atletes van fer més de 70 marques entre totes les proves.

Volem donar les gràcies a tots els jutges i voluntaris que van fer possible aquest control. Esperem poder organitzar-ne més en un futur proper. A continuació deixem un enllaç on podeu consultar les marques.

RESULTATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *