RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB 16 i SUB 18 DE PROVES COMBINADES

El passat cap de setmana (23 i 24 de Febrer) es va disputar el Campionat de Proves Combinades Sub 16 i Sub 18 a pista coberta. Aquestes proves combinades consistien en realitzar 6 i 7 proves diferents (sub 16 i sub 18 respectivament), on tenien que obtenir la millor suma de punts obtinguda dels resultats de les següents proves: 60mll, llargada, pes, alçada, 60m tanques, perxa (sub 18) i 1000m llisos. Dos atletes del CAG han pogut enfrontar-se al repte, i el resultat ha estat més que satisfactori. Les puntuacions que han obtingut els dos atletes són les següents:

Em de destacar la bona actuació d’en Pere Casanova (Sub 16), que s’ha quedat a les portes d’obtenir la medalla de bronze, quarta posició, però la noticia més important, es que ha obtingut la mínima per participar al Campionat d’Espanya en categoría Sub 16. La puntuació total ha sigut de 3410 punts i ha superat la mínima establerta de 3350 que dona accés al Campionat d’Espanya. En canvi, en Gerard no ha tingut tanta sort, i ha quedat en 6è lloc del campionat de Catalunya, però segur que s’emporta una bona experiència i aprenentatge en realitzar totes aquestes proves.
En Pere Casanova està en molt bona forma, de moment té dos mínimes més, el 60m i 300m llisos. L’atleta tindrà que escollir si voldrà fer combinades o els llisos.

RESULTATS:
Sub 16
Sub 18

FOTOS: Miquel Merino

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *