RESULTATS PRÈVIA CAMPIONAT DE CATALUNYA RELLEUS (4X200 SUB 14 i 4X300 SUB 16)

El passat dissabte 9 de Febrer es van celebrar les eliminatòries del campionat de Catalunya de relleus en diferents categories: 4x200m Sub 14 i 4x300m Sub 16. L’esdeveniment va tenir lloc a la pista coberta de Sabadell. El CAG va poder formar diferents equips i els resultats van ser els següents:

4×200 Sub 14:
· Equip masculí: format per Marc Bosch, Marc Sanchis, Martí Vila i Isarn Trilla van parar el cronòmetre en 2 minuts i 2,03 segons i no van poder classificar-se per la jornada final doncs el tall va quedar en 1 minut i 54,79 segons.
· Equip femení: format per Marta López, Laia Puig, Ingrid Valcarcel i Carla Yanguas van parar el cronòmetre en 1 minut 59,35 segons i tampoc es van poder classificar per la final, doncs calia fer un temps millor que 1:57,00.

4×300 Sub 16:
· Equip masculí: format per Aday Blanxart, Pere Casanova, Albert Jaén i Víctor León van parar el cronòmetre en 2:40,57 i s’han guanyat l’accés a la final! Van quedar en sisena posició com a l’últim equip que es podia classificar, tot i que hi ha tres Clubs en menys de mig segon de diferència.
· Equip femení: format per l’Ainhoa Benítez, Jana Lasheras, Paula Robles i Clàudia Vila van parar el cronòmetre en 3:10,78 i no es van poder classificar per la final, el tall es va establir en 3:01,24.

L’equip de relleus 4x300m masculí Sub 16 que s’han classificat a la final, es disputarà juntament amb el Campionat de Catalunya Sub 16 a la pista coberta, el dia 10 de març a Sabadell. Molta sort!

RESULTATS

FOTOS (Jaume Coris)

FOTOS (Carmelo Rodriguez)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *