RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS INDIVIDUAL I CLUBS (ABSOLUT I SUB 23 FINS A SUB 10)

El passat 3 de Febrer de 2019 es va celebrar el 100è Campionat de Catalunya de Cros Individual i de clubs, coincidint amb el 40è Cros Ciutat de Vic (Trofeu Pere Casacuberta) on van participar forces atletes del CAG. A continuació trobareu les principals marques:

· Sènior M: Ramon Linares va quedar en 20a posició de la seva categoria amb un temps de 32m:25s. Gràcies a la participació de la resta d’atletes van aconseguir la 5a posició de la classificació per equips.
· Sènior F: Entre varies atletes que van participar, cal destacar la Laia Andreu, que va entrar a meta en 6a posició amb un temps de 37m:14s. Molt a prop la seguia l’Encarna Nuñez, que va quedar en 8a posició. Pel que fa a la classificació per equips van aconseguir la segona posició, per darrere de l’Avinent Manresa.
· Sub 23 M: Genís Ferrandez va quedar en primera posició a la seva categoria amb un temps de 31m:54s.
· Sub 20 M: Cal destacar la participació de l’Adrià Gamisans, que va entrar dins del top 10, concretament va quedar en 9a posició amb un temps de 27m:10s.
· Sub 20 F: En la competició per equips, les noies van assolir la tercera posició en aquesta categoria.
· Sub 16 M: En Jan Biel va obtenir una bona classificació, quedant 5è amb una marca de 15m:35s. Gràcies a la participació de la resta de companys de l’equip (Pau, Isidre i Aday), en aquesta categoria van quedar en primera posició en la classificació per clubs (foto).
· Sub 14 M: L’Eric Claramunt va quedar en 13a posició amb un temps de 12m:27s en una cursa en què van participar 160 atletes.
· Sub 14 F : La Carla Yanguas va obtenir la 22a posició amb un temps de 10m:34s.
· Sub 10 M: En Pau Miron va obtenir la 22a posició amb un temps de 5m:57s.
· Sub 10 F: La Lidia Gibert (foto) va aconseguir pujar a l’esglaó més alt del podi. Va quedar primera amb un temps de 5m:30s.

Donem l’enhorabona a tots els atletes que varen participar pels resultats i per les classificacions als campionats d’Espanya de camp a través.

RESULTATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *