RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA 5KM EN RUTA I MITJA MARATÓ (TERRASSA)

El passat diumenge 27 de Gener es va celebrar el 6è Campionat de Catalunya 5Km en Ruta, dins de la 14a Cursa Santi Centelles (5km) i alhora es va celebrar la 20a edició de la mitja marató de Terrassa que va tenir lloc al Parc dels Catalans a Terrassa.

El CAG va obtenir bons resultats, tant a la cursa de 5km en ruta com a la mitja marató:

Cursa 5 km: Volem felicitar l’atleta Genís Ferràndez de la categoria promesa (Sub-23) al obtenir la tercera posició en la cursa de 5km. Va parar el cronòmetre en 15m i 17s liderat per Carles Castillejos (M-40) que va quedar en primera posició amb un temps de 15m:07s, nomes els van separar 10s.
En la 9a posició va quedar en Ramon Linares i va fer un temps de 16m i 12s en una cursa que van creuar la meta més de 650 participants.
També volem donar l’enhorabona el nostre atleta Màster M-45 Enric Vila, en la primera posició de la seva categoria i en parar el cronòmetre en 16m i 26s. Va quedar en la global en 11a posició.

RESULTATS

RESULTATS MÀSTER

Mitja Marató: També tenim bones noticies en aquest cas, en la cursa exigent de 21km, volem destacar la 5a posició en la categoria femenina d’Anna Belén que va parar el cronòmetre a 1h:27m:05s. Felicitats!

RESULTATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *