RESULTATS 9È TROFEU SABADELL DE PROMOCIÓ (5a JORNADA)

El passat dissabte 2 de Febrer es va celebrar la cinquena jornada del 9è Trofeu Sabadell. En total es celebraran 6 jornades i una jornada final el dia 16 de Febrer. És un trofeu dedicat a les categories de promoció (des de Prebenjamins fins a Cadet) i alguns dels nostres atletes no van perdre l’oportunitat d’assistir-hi per millorar les seves marques. Volem destacar els següents resultats:

· Pere Casanova Sub 16 (Cadet): Va participar al salt d’alçada on va obtenir una marca de 1,66m, va quedar en primera posició. També va pujar al podi, en segona posició, al salt de llargada amb una marca de 5,57m.
· Víctor León Sub 16 (Cadet): Va tornar a fer un intent per superar la seva marca personal, però tot i no aconseguir-ho per ben poc, va quedar en primera posició amb un salt de 3,60m.
· Paula Robles Sub 16 (Cadet): Va saltar en salt de llargada amb una millor marca de 4,61m (MMP).

Com a novetat d’aquesta jornada, es van fer força curses de relleus en diferents categories, i el CAG va participar en un parell:

· 4x200m Sub 14 (Infantil) M: Isarn, Marc, Martí i Marc van quedar en segona posició en la seva sèrie i van parar el cronòmetre en 2 minuts i 3,62 segons.
· 4x300m Sub 16 (Cadet) M: Aniol, Víctor, Arnau i Pere (foto) van quedar en primera posició en la única sèrie que es va realitzar amb un temps de 2:43,82 millorant la marca realitzada al campionat de Clubs.

Recordem que el proper cap setmana (diumenge 10/2/19 al matí) hi ha un altre jornada del Trofeu Sabadell en la que els nostres atletes de promoció tenen l’oportunitat de gaudir de l’atletisme en pista coberta.

RESULTATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *