RESULTATS 52è CROS INTERNACIONAL CIUTAT DE GRANOLLERS

Ahir diumenge 2 de desembre, es va disputar l’esperada 52a edició del cros internacional Ciutat de Granollers, una de les cites més multitudinàries del camp a través català, marcada al calendari de molts. És l’únic cros que es celebra a Catalunya que forma part del calendari RFEA de Cros, i alhora ha sigut puntuable pel Gran Premi Català de Cros, essent la tercera prova de les sis programades que té aquest circuit.

Tota la matinal ha estat marcada per un sol radiant que ha acompanyat a corredors i corredores al llarg del circuit i escalfat al públic de la grada i voltants, fent molt més agradable el cros per tots/es.

La cursa més esperada del dia era la sènior/sub23 Masculí i Femení (la cursa internacional). El guanyador en homes ha estat Isaac Kiprono Yego, un atleta Kenyà que ha parat el cronòmetre en 29 minuts i 11 segons. El segon classificat ha sigut un atleta català, l’Adbessamad Oukhelfen del CA Igualada, que participava a la categoria sub-23 de la qual ha estat campió, i ha arribat a meta a tan sols 20 segons del primer (29:31). El podi l’ha completat en Mourad Namaan de l’AA Catalunya, que ha fet un temps de 29:46, uns registres espectaculars baixant tots ells de 3 minuts el kilòmetre.

Aquest any, a la cursa sènior femení, les corredores no han tingut la destacada competència africana i després de 3 victòries a les edicions passades d’aquestes representants, l’ha guanyadora a estat de nou una atleta catalana, la blaugrana Montse Mas, amb un temps de 28:19 imposant-se a les atletes de l’AA Catalunya, Miriam Ortiz i Bàrbara Ramón, amb un temps de 28:41 i 29:08 respectivament. Mas li pren així l’honor a Galimany (2014) en ser la darrera atleta catalana en guanyar el Cros Internacional.

Fent un repàs a la resta d’atletes i curses que s’han celebrat, volem ressaltar la bona actuació que han tingut els i les atletes del CAG en totes les categories:

  • Sub 8F: 3a – Alicia Ballesteros
  • Sub 8M: 1r – Manuel Guell
  • Sub 10F: 5è – Laia Escote
  • Sub 10M: 5è – Pau Miron
  • Sub 14M: 9è – Aleix Mainar
  • Sub 16M: 3r – Jan Biel Roca
  • Sub 23M: 4t – Genis Ferrandez
  • Sènior F: 7a – Encarna Nuñez  i  8a – Marta Molist
  • Veterà W35: 3a – Nidia Zulma Borget  i  5a – Inna Lebedieva
  • Veterà M35: 6è – Francesc Marsol  i  8è – Enric Vila

A continuació, podeu consultar els vostres resultats en aquest enllaç:

RESULTATS

No voldríem oblidar la gran tasca que han fet els/les col·laboradors/es per a que aquest cros hagi sigut possible. GRÀCIES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.