PRESENTACIÓ CROS INTERNACIONAL CIUTAT DE GRANOLLERS

Aquest dilluns es va fer la presentació del cros internacional ciutat de Granollers, cursa que es farà el proper diumenge 2 de desembre al voltant de les pistes municipals d’atletisme i organitzada pel Club Atlètic Granollers. L’acte de presentació es va fer a l’ajuntament de Granollers, on van participar (d’esquerra a dreta de la foto) Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Mayoral, alcalde de Granollers,  Joan Cutrina, president del Club Atlètic Granollers i Josep Maria Antentas, vise-president de la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres personalitats. S’ha de destacar també la presència de l’atleta del FCB, Artur Bossy que es presenta en un gran estat de forma al cros i va participar de la roda de premsa.

Destaquem que aquest cros és l’únic que és celebra a Catalunya formant part del calendari de cros de la RFEA i, alhora, és també puntuable pel Gran Premi Català de Cros.

El cros tindrà la participació d’atletes de gran categoria. Al següent enllaç podeu consultar els atletes més destacats tant en categoria masculí com femení i el seu currículum esportiu:

ATLETES DESTACATS

AQUÍ podeu consultar tota la informació del cros; díptic, reglament, horaris, distancies, categories, llistat d’inscrits, etc…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *