RESULTATS LA MÚTUA KIDS

Avui diumenge, al centre de Granollers, ha tingut lloc la IV cursa de La Mútua Kids, una cursa dedicada als més petits per tal de fomentar els valors de l’esport en edat escolar. La pluja no ha pogut aturar aquesta festa esportiva organitzada conjuntament pel Club Atlètic Granollers i La Mútua amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme.

En total s’han fet sis sortides de diferents categories i s’han repartit premis als tres primers de cada categoria, tant masculí com femení.
A través de les xarxes socials de la Mútua Kids, podeu veure les fotos de la jornada: FOTOS

L’important avui no era obtenir la medalla, sinó participar i sobreposar-se a un temps advers de pluja i fred al que s’han enfrontat els i les atletes, i no han deixat que fos un impediment per passar una bona estona corrent. A més, se’ls ha obsequiat amb una bossa amb diferents productes ANETO, PASTAS GALLO i POWERADE.

A continuació, podeu consultar els resultats separats per categories. Disculpeu les molèsties, però la pluja ens ha mullat els fulls d’arribada i pot haver-hi alguna errada que agrairem ens comuniqueu en cas de detectar-la enviant un correu a secretari.tecnic@cagranollers.com.

RESULTATS

 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *