RESULTATS CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB20

Avui s’ha celebrat la 27º edició del Campionat de Catalunya de Clubs Sub 20 a l’Estadi Municipal Joan Serrahima de Barcelona.

És un competició per equips on cada atleta suma punts pel seu club participant en una prova. En aquest cas poden participar atletes de la categoria sub20, sub18 i sub16.

L’Agrupació Atlètica de Catalunya va ser el campió, tant en la categoria masculina com en la femenina, en l’edició anterior i ho va aconseguir en el mateix escenari. Aquest any hi hagut força novetats i el campió masculí ha sigut el FC Barcelona i el campió femení l’ISS l’Hospitalet. Els hi donem l’enhorabona.

En quant a la classificació del CAG primer de tot hem de dir que estem molt contentes del simple fet de participar. Hem de tenir en compte que els últims anys no s’ha pogut participar, ja que no arribàvem a formar un equip. Es una gran noticia i això vol dir que hi ha planter i tant de bo duri moltes edicions més!
En la classificació masculina els nostres representants han quedat en 8ª posició, i l’equip femení ha quedat 10º. No està gens malament per començar! Seguim endavant!

Trobareu els resultats al següent enllaç:

Resultats de l’encontre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *