CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB-10-12-14

El dissabte 9 de juny, a les pistes de Castellar del Vallès, els més petits de l’atletisme Català s’han reunit per competir en l’autonòmic de les seves categories. El CAG va classificar uns quants atletes a la jornada prèvia que van prendre part en aquest Campionat.
Cal destacar el doblet sub-10 en l’alçada masculina, amb la primera posició de Victor Yanguas Solanellas i la segona d’Arnau Ndour Alcoceba amb la mateixa marca, 1m i 19cm. En categoria sub-12 la victòria d’Oriol Micolau Fontan en llançament de pes va ser el resultat més destacat. Finalment en categoria sub-14, Oriol Ramos Navarro i Ainhoa Benitez Martos també es van penjar la medalla d’or. Ell en salt d’alçada superant 1m i 56cm, i ella en llançament de martell amb 33m i 38cm en un concurs molt disputat. També Ingrid Valcarcel Rodriguez es va endur una medalla a casa, en aquest cas de plata, en llançament de javelina amb un millor intent de 28,49m.
L’actuació més destacada del cap de setmana va ser el gran concurs de Pol Molins Benítez en llençament de disc, que li va valdre el subcampionat.

RESULTATS SUB10
RESULTATS SUB12
RESULTATS SUB14
GALERIA D’IMATGES 1
GALERIA D’IMATGES 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *