II MÍTING CIUTAT DE MOLLET DEL VALLÈS

Dimecres 23 de maig de 2018, pistes d’atletisme de Mollet del Vallès. Són les 18:51h i l’atleta Adrià Segura Gómez es disposa a prendre part a la vuitena sèrie de 100mll masculins. El sorteig de carrers ha decidit que Adrià corri al carrer 3, al 4 Pol Retamal 10.88 marca de la temporada… Xiulet, els atletes es col·loquen darrera la sortida concentrant la vista en la llunyania, cap a la meta. “ALS SEUS LLOCS!” Segura es prepara sobre els tacs de sortida… “LLEEEESTOOOOS!” … la sortida és imminent … BUM!!! El Granollerí fa una gran sortida, com ens te ben acostumats, els primers 30m no deixa que Retamal s’escapi, als 60m tan sols perd 3 o 4m! El tram final es fa una mica més llarg… 10.70 pel vencedor, el blanc i blau marca 11.43! Això és mínima pel campionat d’Espanya sub18!. Però l’alegria dura poc… vent de la sèrie: +2.1

Ànims Adrià, gran cursa, tornarà a sortir amb vent legal!

RESULTATS
GALERIA D’IMATGES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *