SEGONA JORNADA LVI CAMPIONATS DEL VALLÈS

La segona i darrera jornada en la qual s’ha decidit el podi Vallesà, ha comptat amb una alta participació en bastants proves. El Club Atlètic Granollers ha fet un gran paper, doncs en categoria femenina les blanc i blaves han conquistat el títol per davant de la UA Barberà i la JA Sabadell. En categoria masculina els protagonistes han estat els mateixos, la JA Sabadell s’ha endut el títol, els nostres han quedat subcampions i la UA Barberà ha completat el podi.
Com no podia ser d’una altre manera, per aconseguir aquests éxits,les i els atletes Granollerins van pujar en diverses ocasions al podi. Felicitats companys/es!

RESULTATS
GALERIA D’IMATGES 1
GALERIA D’IMATGES 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *