RESULTATS FINAL B LLIGA CATALANA

Diumenge dia 6 de maig, a les pistes de Sabadell, els i les atletes del CAG van disputar la Final B del Campionat de Catalunya de Clubs 2018. Les baixes de darrera hora i algun entrebanc van fer que el Club anés a cua de grup tota la jornada. Tot i això cal destacar les victòries de Nidia Borget al 3.000 obstacles, Laia Andreu al 5.000 i Laura Monje a la marxa, que es va quedar a 18 segons de la mínima pel campionat d’España.

Víctor León al salt amb perxa va superar el llistó a 3 metres i 60 centímetres, això l’acredita amb la segona millor marca del rànquing català sub16 de l’especialitat i alhora suposa marca mínima per participar en el Campionat d’España Cadet a Castelló el pròxim 30 de juny.

FELICITATS A TOT L’EQUIP! Aquest cap de setmana 2a i darrera jornada dels Campionats del Vallès, Combinades pels Veterans i Campionat de Clubs de promoció.

FORÇA CAG!

RESULTATS
PUNTS FINALS
GALERIA D’IMATGES
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *