RESULTATS 1a JORNADA DE LLIGA CATALANA

Ahir a les pistes municipals de Granollers, els locals es van imposar al primer encontre classificatori del Grup E. Superant els 21.000 punts l’equip masculí i femení encaren la segona jornada amb possibilitats de classificar-se per la Final B i repetir l’èxit de l’any passat, ficar-se entre els 16 millors Clubs Catalans.
El punt negatiu de la jornada, dues baixes masculines no van permetre als Granollerins superar els 22.000 punts, el positiu, tornar a organitzar una jornada de lliga a les pistes municipals amb nous jutges i col·laboradors. Moltes gràcies companys/es!

Seguim sumant, aquest dissabte a les pistes de St. Celoni 2a i darrera jornada classificatòria.

RESULTATS
GALERIA D’IMATGES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *