RESULTATS 49è CROS CIUTAT DE MATARÓ

Avui a la capital de comarca del Maresme, Mataró, s’ha celebrat una nova edició del 49è Cros Ciutat de Mataró. Aquest s’ha realitzat als voltants de les pistes d’atletisme d’aquesta ciutat.

Alguns i algunes atletes del CAG han participat avui en aquesta competició, en què es competia tant a nivell individual com per equips de 4 corredors/es d’una mateix club.

En la categoria sub16 masculí cal destacar a nivell individual la segona posició d’en Jan Biel Roca i la primera posició de l’equip format pel mateix Jan, Pau Portet, Aday Blanxart i Oriol Velasco. En la categoria sub16 femení destaquem la participació de l’Ariadna Codó que ha quedat en quarta posició.

En la categoria màster femení, destaquem a les atletes Inna Lebedieva i Marisa Zapata que han aconseguit la primera i tercera posició respectivament. D’altra banda, la Nidia Borget ha estat la segona classificada en la categoria absolut femení.

Finalment, en la categoria sub20 femení ha ocupat la segona posició la Camila Danieluk i en la categoria sub23 l’Anna Monje n’ha ocupat la tercera.
La secció femenina del CAG està en molt bona forma i no pot començar millor la temporada de cros.

A continuació podeu consultar els resultats al complet de totes del curses:
RESULTATS CROS MATARÓ

RESULTATS 3r TROFEU GERMANS CLADELLAS (2a JORNADA)

Avui dissabte dia 17 de Novembre, a les pistes del CAG, s’ha celebrat la segona i última jornada del 3r Trofeu Germans Cladellas. Un control de proves combinades en què els/les atletes havien de completar dues o tres proves atlètiques segons la categoria.

Ha estat una molt bona jornada en què les participants han estat les grans protagonistes. Gràcies a ells i elles i a tota l’organització del trofeu, s’ha pogut celebrar una festa de l’atletisme per a que tots els nens i nenes gaudissin de l’esport a les pistes del CAG.

El més important del trofeu és que els i les atletes hagin pogut gaudir de diferents proves i volem transmetre’ls que el fet d’haver participat els fa guanyadors i guanyadores d’aquestes jornades.

Els campions i campiones d’aquesta segona jornada de les diferents proves combinades, els trobareu al següent enllaç:

RESULTATS 2a JORNADA TROFEU GERMANS CLADELLAS

La propera competició organitzada pel CAG serà el “Cros Internacional de Granollers” el 2 de desembre de 2018.

Recordeu que podeu trobar el calendari de competicions de l’escola a través d’aquest enllaç (s’anirà actualitzant a mesura que es confirmin més controls):

CALENDARI COMPETICIONS

RESULTATS CAMPIONATS DE CATALUNYA RELLEUS MIXTES DE CROS

Avui s’ha celebrat el campionat de Catalunya de Cros per relleus mixtes. La competició s’ha fet al voltant de les pistes d’atletisme de Can Duran a Canovelles.

En aquest format de relleus mixtes, cada club havia de presentar equips que estiguessin formats per dues noies i dos nois. El CAG ha participat pràcticament en totes les categories: absolut (3 grups), sub18 (1 grup), sub16 (1 grup), sub14 (1 grup), sub12 (2 grups) i sub10 (1 grup).

Volem destacar la segona posició de la categoria absolut amb l’equip format per Laia, Genís, Gerard i Encarna. També donar l’enhorabona a la categoria sub10 per la tercera posició amb l’equip format per Pau, Maria, Laia i Malik. Així com mencionar la 4a posició aconseguida per l’equip sub14 amb el mateix temps que els tercers. Moltes felicitats i a seguir endavant!

RESULTATS