Campionat d’España de Veterans

El Club Atlètic Granollers aquest any està tenint una gran representació en aquesta categoria la present temporada amb molt bons resultats. Després del festival de medalles del Campionat Català, aquest cap de setmana els hi tocava viatjar a Elx a aquells i aquelles que es volguessin penjar una altra medalla a l’estatal.

El resultat, immillorable, 16a posició al medaller en el qual van participar atletes de 215 Clubs diferents!

 

Els granollerins i granollerines es van penjar 8 medalles (4 d’or i 4 d’argent).
Juan Ramon Garcia es va endur la victòria al 2.000m obstacles M70 amb una marca de 9:05.87, millorant el registre aconseguit al Campionat de Catalunya. David Marsol es va proclamà subcampió M45 en 3.000m obstacles amb una marca de 10:54.97, mateix resultat que va aconseguir Nidia Borget en el 2.000m obstacles F35 amb un registre de 7:44.02.

 

Nidia i Juan Ramon

 

Nidia al podi, 2a classificada

 

Pat Vidal va realitzar un gran concurs d’alçada, superant el llistó a 1m i 47cm que li va valdre per finalitzar en primera posició F45. A més a més va ser l’atleta que va superar el llistó més amunt de totes les categories. Vidal també va participar al salt de llargada on va acabar en 6a posició, concurs que va guanyar la Mònica Navarro en categoria F40 amb un millor intent de 4.66m. Mònica també es va penjar l’or al concurs de triple amb un salt de 9.75m.
Finalment Cristina Mañosa es va fer amb dos subcampionats, el de llançament de martell i el llançament de martell pesat, amb uns registres de 30.60m i 10.14m respectivament.

 

Mònica i Pat

 

Cristina, 2a classificada

 
També van participar: Josep Moyano 4a posició en martell i 5a en martell pesat M65, i Ana Belen Garcia 10a en 1.500mll amb 5:07.80.
 
AQUÍ podeu consultar tots els resultats.
 
Moltes felicitats a totes i tots!
 

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *