1a jornada de lliga Catalana de Clubs

Fotos: Miquel Merino i Salva Pou (Portada).

 

El Club Atlètic Granollers va disputar dissabte a la tarda a les remodelades pistes de Sabadell el primer encontre classificatori de la lliga Catalana de Clubs. En aquest primer encontre tenien lloc la meitat de les proves a disputar tant per homes com per dones, on els Blancs i Blaus van finalitzar en tercera posició. En el còmput global el Granollers es situa en 15a posició momentàniament, de defensar aquesta classificació en acabada la segona jornada els atletes del CAG competirien en la final B. Des de que va canviar el reglament de la lliga el Club Atlètic Granollers mai ha participat en aquesta final en la que participen els segons vuit millors equips Catalans.

 

AQUÍ podeu consultar els resultats d’aquesta primera jornada.

 

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *