L’escola d’atletisme del CAG visita Andorra

Un any més, tancant la temporada hivernal i el calendari de cros, els nens i nenes de l’escola del Club Atlètic Granollers han viatjat a Andorra. Una sortida de dos dies que ha comptat amb una cinquantena d’atletes prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets acompanyats dels seus entrenadors.
 
A part del caire lúdic que pot tenir per als infants aquesta sortida, ha finalitzat com es habitual amb la participació al cros de les Valls d’Andorra.
Sara Martinez, Margalida Escoda y Julia Conchillo han omplert el podi Cadet Femení de color blanc i blau, finalitzant primera segona i tercera respectivament. També han estat campions els prebenjamins Victor de la Rosa i Laia Escote. Victor Yanguas i Queralt Serras (Benjamins) s’han endut l’argent, i Marta Sanchez (Benjamina), Aleix Mainar (Aleví), Jan Biel Roca i Ruth Juan (Infantils) el bronze.

 

AQUÍ podeu consultar els resultats al complet.

 

 

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *