Adrià Segura al Campionat d’España Cadet

Foto: Salva Pou.
 
L’atleta Cadet ha representat al Club Atlètic Granollers al campionat que tancava la temporada de pista coberta de la categoria. Classificat per a realitzar el 300mll a la pista d’Antequera, Adrià va córrer en una sèrie molt ràpida. L’atleta guanyador de la mateixa va realitzar un nou rècord d’España que després rebaixaria encara més a la final.
Segura va fer una bona cursa en la que li van faltar forces a la darrera recta per poder realitzar marca personal. Difícil quan toca sortir tant ràpid com va ser el cas de la seva serie si vols intentar no quedar-te despenjat.
Una bona experiència de la que surt reforçat i motivat per encarar la temporada d’aire lliure que vol encarar preparant la mateixa distància però amb tanques.
Us deixem el vídeo de la cursa, gentilesa de Juan Segura.
 

 

Aquí podeu consultar els resultats oficials.

Enhorabona Adrià!
 

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *