Control de Relleus 26 de març

L’escola d’atletisme del Club Atlètic Granollers organitzarà un control de relleus la setmana abans de la prèvia del campionat de Catalunya d’aquesta modalitat. Serà el diumenge 26 de març.
Aquesta inquietud per organitzar el control sorgeix arrel de que no tenim una jornada en la que practicar en competició els relleus, ni tampoc on puguin participar tots els nens de la nostra escola, doncs en el campionat de Catalunya tenim limitació a dos equips i tenim nens que sempre queden fora. Es una llastima que no puguin gaudir d’una prova tan maca com aquesta.
Per tant, la idea és que sigui una jornada festiva en la que nens i nenes dels Clubs que hi desitgin participar puguin apuntar als seus atletes sense límit d’equips. Aquesta jornada servirà de preparació pel campionat de Catalunya per aquells que hi participaran la setmana següent a la prèvia, i com a experiència d’equip per aquells que no hagin estat seleccionats pel seu Club per aquella mateixa competició.
Les premiacions, com a jornada festiva, seran també diferents de l’habitual. A continuació podeu consultar el Reglament i Full d’inscripció.

 

REGLAMENT

FULL D’INSCRIPCIÓ

 

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *