Competicions diumenge 19 de febrer

Aquest diumenge s’han disputat tres competicions amb participació destacada del Club Atlètic Granollers.

 

A l’Estadi Joan Serrahima, Barcelona, els millors llançadors catalans es donaven trobada per disputar el campionat de Catalunya de llançaments d’hivern. Cristina Mañosa al martell va finalitzar 11a amb 35.59m i Oleguer Roura 8è amb 46.14m en el llançament de javelina. Tots els resultats AQUÍ.

 

A Viladecans, coincidint amb el XXV Gran Premi de Marxa de la Ciutat, tenia lloc el campionat de Catalunya de marxa en ruta individual i per equips en categories de promoció. Laura Monje 14a Cadet amb 32:18, Carla Saiz mateixa posició en categoria Infantil amb 18:40 i Gal·la Juan 11a amb 12:48 en categoria Aleví, representaven al Club en aquest campionat. Tots els resultats AQUÍ.

 

Finalment, a Sabadell, el trofeu de promoció i IV Memorial Natàlia Amiel organitzat pel Club local va tenir una bona representació de finalistes infantils del CAG amb bones actuacions: millors marques personals i de la temporada. A destacar el podi de Pere Casanova a les tanques, 10,33 i tercera posició per l’atleta blanc i blau. Així com la quarta posició d’Albert Jaén a la llargada i l’equip de relleus masculí format per Aniol, Albert, Víctor i Pere. Tots els resultats AQUÍ.

 

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *