Cauen dos rècords del Club

Pista coberta de Sabadell, eliminatòries del campionat de Catalunya de relleus. L’equip infantil masculí format per Aniol, Albert, Victor i Pere surt a la sisena i penúltima sèrie. S’ha de córrer molt si es volen ficar a la final, només entren sis i els registres fins al moment són d’infart per la categoria. Dos equips per sota d’1:50.00!!!
És el torn del Granollers i completen 4 voltes gairebé perfectes, hi ha poc a millorar en els canvis. La marca: 1:52.39!!!
El rècord anterior datava de dos anys enrere, quan l’equip format per Adrià Segura, Albert Badia, Pau Lancis i Alex Lozano finalitzaven en 4a posició, per ben poc, a la final del campionat de Catalunya infantil. La marca: 1:53.40.

Ara només queda esperar, que la darrera serie sigui més lenta… Efectivament! Classificats per la final un any més!

 

Tot seguit, el torn és per les noies. L’equip del CAG corre a la darrera serie. És molt difícil entrar, cal baixar d’1:58.00 i per nosaltres ja es complicat baixar de 2:00.00 que es l’objectiu. Comença malament la cursa, sembla que ens poden descalcificar per un canvi fora de zona a la primera posta…  La resta de canvis surten bé i la marca millor: 1:58.94!!! Surten els resultats oficials i es confirma la marca i nou rècord del Club per Sara, Ainhoa, Jimena i Clàudia.

 

Moltes felicitats Campions/es!!!

 

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *