Campionat de Catalunya de Veterans de Cros

Foto: Joan Parareda

 

Mentre a Granollers es celebrava una nova edició de La Mitja, a Caldes de Malavella escalfaven motors amb el campionat de Catalunya Promesa i de Veterans de camp a través. Aquest cap de setmana hi tornarem per disputar el campionat de Catalunya en la resta de categories, individual i per equips.

 

Encarna Nuñez s’ha fet amb el títol en categoria F35, per equips, el format pels atletes de la categoria M45 i M50, també s’han proclamat campions. El més ben classificat ha estat David Pont en 4a posició. La mateixa sort han tingut l’equip format per les categories M35 i M40 que s’han quedat a un pas de pujar al podi i han hagut de conformar-se també amb la “medalla de chocolata”.

 

Aquí podeu consultar tots els resultats del cros.

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *