La Mitja

Fotos: Miguel Romero (portada) i Pere Masó
 

Aquest cap de setmana a Granollers s’ha disputat la XXXI edició de la Mitja Marató de Granollers que recorre les localitats de les Franqueses del Vallès i la Garriga. Enguany escenari del campionat d’España de la modalitat.
Els campions han estat Javi Guerra i Irene Pelayo, han completat els podis Carles Castillejo i Ricardo Rosado en categoria masculina i Elena Loyo i Marta Galimany en femenina.

Laia Andreu ha estat l’atleta del Club més ben classificada en 6a posició absoluta i 3a veterana F35. L’han seguit Vanessa Sancho en 30a posició i Ana Belen Garcia en 33a posició, juntes, les tres atletes del Club han finalitzat en 5a posició per equips.

 

 

Cal destacar també el temps registrat per Juan Ramon Garcia, a l’edat de 70 anys ha aconseguit acabar el recorregut en 1:44:08. Al Quart la 7a posició d’Andreu Rius i als 10k la 2a de la Nidia Borget han estat els millors resultats dels blanc i blaus.
Manuel Rosales va aconseguir una gran marca en la categoria M80, als seus 81 anys va finalitzar en 1:53:19.
 
Aquí podeu consultar tots els resultats del campionmat d’España i aquí els de la Mitja, els 10k i el Quart.

Facebooktwittermail

One comment

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *