La Mini Marató

Fotos: Francesc Vidal.

 

Com ja es tradició en el marc de la mediàtica Mitja, el dissabte abans del gran esdeveniment els carrers del centre obren pas a la Mini. Una cursa en línia recta i amb lleugera pujada que va allunyant cada cop més la seva sortida de l’arribada per disputar les curses de les diferents categories en edat escolar.

 

El primer torn va ser per les baldufes, on Iker Rubio Mangas es va classificar en tercera posició. En categoria prebenjamí prenien la sortida més atletes del CAG. Max Garcia Eboumbou i Màlik Sanneh Delgado finalitzaven en 1a i 2a posició respectivament. La victòria en categoria femenina també seria per una atleta del Club, Laia Escoté Pastells.

 

 

En categoria Aleví masculí, Aleix Mainar Herrera es feia amb la tercera posició, mentre que en categoria femenina Ingrid Valcarcel Rodriguez arribava a meta amb el mateix temps que la tercera classificada. Jan Biel Roca Rivera i Ariadna Codó Molins finalitzaven la cursa més llarga de la tarda en segona posició masculina i femenina. Ruth Jimena Orellana Garcia completava el grup d’atletes premiats aconseguint la tercera posició Infantil femenina just per darrera de la seva companya d’entrenament.

 

En total més de 70 atletes del CAG van participar i gaudir de la festa de La Mitja per als esportistes més joves, en la 31a edició de La Mini Marató.

Aquí podeu consultar tots els resultats.

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *