Resultats 2a Jornada Trofeu Germans Cladellas

Avui dissabte les pistes s’han omplert per més d’un centenar de nens i nenes de l’escola d’atletisme del Club i algun altre proper. La jornada, passada per aigua per moments i un aire molt fred, no han pogut amb les ganes que tenien els i les atletes per passar una bona estona amb els seus companys practicant l’esport que els hi agrada.

 

La jornada ha finalitzat puntual amb l’entrega de medalles i copes als millors Clubs en ambdues jornades. Les copes han estat totes pels equips del CAG degut a la alta participació d’aquests a totes les categories. Aquí podeu veure les fotos dels diferents podis (fotos cedides per Mònica Navarro).

 

Gràcies a tots el col·laboradors, entrenadors, atletes i jutges que heu fet possible aquest primer Trofeu Germans Cladellas.

 

Aquí podeu consultar els resultats d’aquesta segona jornada.

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *