Presentació de la 50a edició del Cros Internacional

Com és habitual, aquest dimecres al vespre ha tingut lloc a l’Hotel Granollers, la presentació de la que ja és la 50a edició d’un clàssic del camp a través a nivell internacional, el Cros Internacional Ciutat de Granollers.

 

Prenent com a centre neuràlgic les pistes municipals d’atletisme, el circuit recorrerà el passeig Fluvial i el parc del Congost amb sortida i arribada a les pistes. Des d’allà el públic podrà gaudir de la cursa veient passar als atletes protagonistes en nombroses ocasions, doncs aquests hauran de cobrir un recorregut format per 4 voltes en el cas de les dones i 5 en el cas dels homes.

 

Aquesta edició es destaca la participació d’atletes com Marc Alcalà, campió d’Europa sub23 de 1.500 metres llisos el 2015 i Mohamed Zarhouni, campió de Catalunya de Milla Urbana. En categoria femenina, l’equip d’atletisme del Barça també té moltes opcions de podi amb Marta Galimany, guanyadora fa dues edicions, i Hasna Bashom, però la veritable estrella i esperança blanc i blava es la Laia Andreu que es troba en un gran estat de forma. Aquesta podria alçar-se amb la victòria, fita que no ha aconseguit mai cap atleta del Club Granollerí des de la primera edició l’any 1967.

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *