Resultats Cros Ciutat de Girona

Fotos: Salva Pou (Portada).

 

Ahir el circuit de les Ribes del Ter va acollir la 19a edició del Cros Ciutat de Girona, enguany amb algunes modificacions al traçat que l’han fet encara més emocionant. Aquesta jornada ha estat la primera del circuit Gironí de camps a través que ha puntuat pel Gran Premi Català de Cros.

 

A destacar la 2a posició de Nidia Zulma Borget en categoria femenina Veterà A, seguida d’Encarna Nuñez 3a. El Júnior Genís Ferrandez es va quedar a tan sols 2 segons de pujar al podi de la seva categoria, havent-se de conformar amb la medalla de “chocolata”.

 

Tots els resultats de les categories participants del CAG:

 

Cadet M Cadet F
Juvenil M Juvenil F
Júnior M Júnior, Promesa, Sènior i Veterà F
Promesa i Sènior M
Veterà M
Facebooktwittermail

2 comments

  1. Benvolguts, benvolgudes, és possible tenir els resultats de les categories de promoció? prebenja, benjamins, etc. gràcies.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *