Resultats Cros Ciutat de Mataró

Ahir diumenge els nens i nenes de l’escola del CAG s’estrenaven en la temporada de cros al remodelat circuit dels contrabandistes de Mataró. El circuit es presentava amb el mateix desnivell pronunciat al que ens te acostumat des de fa anys. La nova sorra que ha servit per millorar les condicions de les fortes rampes estava una mica tova en algun punt i això dificultava encara més les gambades dels participants. Tot i així les curses, puntuables pel Gran Premi Català de Cros, es van disputar a ritmes vertiginosos.

 

img-20161113-wa0004 img-20161113-wa0003

Fotos: Pablo Michelet

 

La jornada matinal començava amb les veteranes i veterans, on Ricard González finalitzava en segona posició de la seva categoria.

El següent torn va ser pels atletes Cadets masculins, Pau, Pablo, Sergi i David, que es van endur el títol de subcampions per equips. La primera victòria del matí se la enduia l’equip Aleví femení amb la destacada segona posició de Carla Yanguas, completen l’equip Martina, Clàudia i Jana entre les 12 primeres. L’equip Juvenil femení, Mireia, Aina, Camila i Laura, van classificar-se en 3a posició. A la cursa Júnior, el millor resultat va ser el 3r lloc de Genís Ferrandez així com Nidia Borget va finalitzar també 3a a la sènior.

Finalitzades les curses sèniors era el torn dels més petits. Víctor Yanguas pujava al podi Benjamí en 3a posició i els Prebenjamins Marc (2n), Víctor, Martín i Marcel s’enduien la victòria per equips. En categoria femenina les Prebenjamines Laia, Maria, Judit i Marta també tenien premi, 2es per equips.

 

Pel que fa al campionat de Catalunya de 4×2.000 camp a través, el CAG no va poder presentar equip. A continuació us linkem tots els RESULTATS.

 

Us deixem aquí les fotografies del cros: JJ Vico (Portada)

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *