Resultats 1a jornada dels campionats del Vallès

El passat dimarts 1 de novembre es va realitzar a les pistes de Sant Celoni la primera de les dues jornades que conformen aquest campionats. Els Clubs Vallesans es disputen així el títol de campió d’aquestes comarques veines.

 

Cal destacar les primeres posicions i per tant nous campions i campiones del Vallès en les següents disciplines: Cristina Mañosa al martell, Belén Garcia a la perxa, Oleguer Roura a la javelina i Noel Bolos al 800mll. A continuació us deixem la resta de podis dels nostres atletes i actuacions de tots els blanc i blaus.

 
Resultats 1a jornada.
 

Aquí us linkem les galeries de fotos: D. Tubau, Sussss – CA Sant Celoni (portada) i Miquel Merino.

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *