Laia Andreu guanya el Tast de la Mitja

El passat 29 de novembre, entre la Garriga i Granollers, es va celebrar una nova edició del Tast de la Mitja “Divina Pastora” (5 i 10 Km).
L’atleta de moda del Club, Laia Andreu, es va tornar a endur un cap de setmana més una victòria i una gran marca al seu registre personal (34’30”).

 

També a destacar la 5a posició de la Enka Viñas, que a l’endemà correria la cursa de bombers de Barcelona acabant en 11a posició, i la 9a i 12a posicions de Vanessa Sancho i Ana Belén García respectivament.

En categoria masculina va ser Abderrahim El Jaafari de La Sansi qui va creuar en primera posició la línea de meta. El millor atleta del CAG va ser Ricard Gonzalez que va entrar en la 24a posició amb 33’59”.

Pel que fa a la cursa de 5 Km, Marisa Zapata pujaria al segon esglaó del podi amb 20’29” i la 5a i 6a posicions serien per Mireia Boix i Camila Danieluk. Els nois del CAG més ben classificats en la cursa curta han estat Adrià Gamisans, Omar Chokri i Noel Bolós en 4a, 5a i 6a posicions respectivament.

 

Consulta la resta de resultats del Tast i actuacions dels atletes del Club en ambdues curses: Cursa 10 KmCursa 5 Km

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *