75è. Trofeu Ricardo Àlvarez

Aquest cap de setmana, a l’estadi Josep Pallàs, el Club Atlètic Vic organitzava la 75a edició del trofeu Ricardo Álvarez. Aquest consisteix a realitzar una triatló composta per un salt, un llançament i una cursa a escollir. L’única condició era que com a mínim calien tres inscrits en la prova per poder realitzar-la. Els nostres atletes no van tenir gaire sort en aquest aspecte, ja que les proves triades no complien aquest requisit i no hi havia el mínim de participants. Malgrat això i el mal temps de la jornada quatre atletes del Club Atlètic Granollers es van desplaçar fins a la capital Osonenca per disputar l’encontre.

 
Finalment Pol Carrera es quedava a 6 punts del podi, unes molèsties a l’espatlla dreta li van impedir llançar amb força al pes. Guillermo García-Die finalitzava la combinada en 6a posició mentre que Raul Monje i Enric Dedeu ho feien en 11a i 13a posició respectivament.
 
PROPERA DATA CAMPIONATS DEL VALLÈS!

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *