Campionat de Catalunya de pentatló i pentatló de llançaments de veterans, cursa de la Mercè i milla urbana

Aquest diumenge 18 de setembre les atletes del Club Atlètic Granollers, Cristina, Laia i Ruth, han comptat amb victòries les competicions en les quals han participat.
 
A Palafrugell tenia lloc el Campionat de Catalunya de pentatló i pentatló de llançaments de veterans, on la Cristina Mañosa amb 2.622 pts. s’ha proclamat campiona de Catalunya en categoria W-40 en la pentatló de llançaments, quedant-se a tan sols 23 pts. de pujar al podi en la classificació del Trofeu Josep Maria Vives. En aquesta combinada de llançaments també han participat en Salvador Primo 2n en categoria M-55, Alejandro Sannicolas 3r en categoria M-40, Daniel Danes, 4t en categoria M-45 i Josep Moyano 5è en M-60.
A la pentatló va participar la Pat Vidal que va haver de retirar-se a l’inici de la prova de llargada per lesió.
 
cris
 
primo
 
alex
 
A Barcelona, amb motiu de les festes de la patrona de la ciutat, tenia lloc la popular cursa de la Mercè (10km). La victòria ha estat per la Laia Andreu amb 35 minuts i 37 segons, per davant de la seva companya, Enka Viñas, que ha finalitzat en 6a posició arribant 3 minuts després.
 
merce2016_109
 
merce2016_189
 
Finalment, a les Franqueses del Vallès, s’ha celebrat la milla urbana en el marc de les festes majors del poble. L’atleta encara Alevina, Ruth Juan, ha guanyat la cursa de 800 metres, distància pertinent a la seva categoria.

 
ruth
 
FELICITATS!

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *