Milla urbana les Franqueses del Vallès

Rios Running les Franqueses i el Club Atlètic Granollers us conviden a participar a la milla urbana de les franqueses del Vallès que tindrà lloc aquest diumenge 18 de setembre de 2016. L’Associació Atlètica Les Franqueses, el Club Atlètic Granollers, el Patronat municipal d’esports Les Franqueses y Ríos Running Les Franqueses són organitzadors de la cursa i compten amb el patrocini de Biofrutal Productos Ecológicos, MADFORM, Brooks Running, NutriSport, Inverse, adidas Originals, Lurbel y Clif Barf.

 

Curses i horari:

 

millaf

 

Cursa per a totes les edats! PARTICIPA!
Inscripcions gratuites a la botiga Rios Running les Franqueses (Carretera Ribes, 260, 08520 Corró d’Avall, Barcelona)

 

Foto: Miguel Romero.

 

ENS VEIEM A LA RAMBLA!

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *