Medalles pel CAG aquest cap de setmana al campionat de Catalunya Juvenil, Júnior i Promesa

Aquest cap de setmana, a Lloret, ha tingut lloc el campionat de Catalunya Juvenil, Júnior i Promesa com ve sent tradició des de fa uns anys.

 

El Club ha obtingut grans resultats en aquest campionat replet d’il·lusions i joventut. Han estat els atletes entrenats per Roberto Sanchez Bustos els que han obtingut el millor premi al seu esforç. Noel Bolós Tudon s’ha proclamat campió de 400mll en categoria Júnior amb una gran marca 50″02 i Martina Capdevila Casajuana ha estat subcampiona de 1.500mll amb un temps de 5’17″57 en categoria Promesa.
Un altre argent ha estat per Genís Ferrandez Crusellas, al que entrena David Kipelio, que amb 15’56″52 s’enduia el títol de subcampió Júnior en el 5.000mll.

 

martina

 

En categoria promesa han obtingut una medalla els llançadors que entrena en Salvador Primo Pardo. Tant la Laia Nogueras Alonso al martell, com l’Oleguer Roura Conejo a la javelina s’han penjat el bronze.
Joan Carles Martinez Riera finalitzava el 400mll Promesa en 11a posició.

 

En categoria Juvenil Gerard Bou Capdevila s’ha quedat a un pas de la medalla, tot i que aquesta estava a més d’un minut, finalitzant en 4a posició als 5.000mll amb 17’49″6. Aina Camats Torrents ha participat al 2.000m obstacles parant el cronometre en 8’12″01. També han pres part en aquest campionat Roger Corominas Font amb 39,08 en javelina, Pol Molins Benitez amb 32,56 en disc, Mireia Boix Roca amb 5’26″62 en 1.500mll i Arnau Sagrera Barnet al 400mll realitzant una marca de 55″12.

 

Moltes felicitats a tots per haver arribat fins aquí i per l’esforç que suposa.

 

Us linkem les galeries de fotos on podreu veure a tots els nostres atletes en competició: Miguel Romero (Portada) i Daniel Meumann.

 
FORÇA CAG!

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *