Final del campionat de Catalunya de Clubs

El Club Atlètic Granollers finalitza en 1a posició del grup C, superant per dos punts al Club Atlètic Vic, 2n classificat.

Aquest matí, a l’estadi municipal de Mataró, ha tingut lloc la jornada final del grup C. Durant tot el matí el Club Atlètic Granollers s’ha situat en primera posició i ha anat ampliant distancies amb els rivals en la classificació general de l¡’encontre. Una davallada en les darreres proves i sobretot els relleus han fet perillar la primera posició. Però finalment els resultats obtinguts al llarg del matí han sigut prou avantatge per endur-se la victòria.

 

final lliga grup

Part de l’equip del CAG que es va quedar a saber el resultat final de la jornada.

Fotos: Xavi, Laura Albiac, Salva Pou i Miquel Merino.

FORÇA CAG!

Facebooktwittermail

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *