Resultats 49è cros Internacional de Catalunya, Ciutat de Granollers

Carles Castillejo es va endur el triomf en categoria masculina amb una gran cursa. A falta de dues voltes va començar a deixar enrere a Michael Bett, guanyador dels 10km de València. Amb un ritme frenètic a poc a poc el kenià es va anar quedant enrere, tot i que va lluitar per mantenir la distància amb el Català a qui no li va posar fàcil la merescuda victòria. Completant el podi, en tercera posició, va entrar Abdelaziz Merzougui.

 

En categoria femenina va dominar la keniana Vitalime Jemaiyo. Marta Galimany, guanyadora del cros 2014, va intentar seguir-la però va pagar l'esforç i va acabar entrant en tercera posició darrera de Salima Charki.

 

A continuació podeu consultar els resultats de totes les categories, 2500 participants, tot un èxit amb curses d'alt nivell.

 

Reportatge fotogràfic: Raúl Medina

Miquel Merino

JJ Vico

 

GRÀCIES A TOTS ELS VOLUNTARIS I ATLETES QUE HO HEU FET POSSIBLE.
L'ANY VINENT FEM 50 EDICIONS!!!

Facebooktwittermail

2 comments

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *